Werkzaamheden aan de N816

Van de gemeente heeft de dorpsraad een aankondiging ontvangen aangaande werkzaamheden aan de N816. Deze informatie willen wij graag met u delen. Hierbij het bericht:

“In de periode 4-7-2016 -14-7-2016 worden noodzakelijke werkzaamheden aan de N816 uitgevoerd. De weg wordt volledig, voor alle verkeer, afgesloten tussen de Gendringseweg en Op den Dam. We hebben de omleidingsroutes van de provincie getoetst en alle omleidingen die de provincie door Azewijn had gepland geschrapt. Dus: géén omleidingsroutes door Azewijn. De provincie pakt ‘groot uit’ met omleidingsroutes en inzet van verkeersregelaars. We vertrouwen erop dat het leeuwedeel van het verkeer hier gehoor aan geeft en de aangegeven en aangewezen routes zal volgen. Natuulijk zal een lokaal bekende ook de weg door Azewijn vinden, dat is niet anders. Dat is niet te voorkomen door de provincie en ook niet door ons.”

Eén gedachte op “Werkzaamheden aan de N816

  1. Jos Venus

    De vorige omleidingen waren ook zo’n groot succes . is mij een raadsel wat die verkeersregelaar doen ,de vorige keer mochten de vrachtwagens doorrijden (terwijl het vrachtverkeer door Azewijn verboden is ) en de eigen inwoners moesten omrijden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.