Verslag en conclusie na info-avond 18 juni 2019 dorpshart en kerk

De door de werkgroep CERC, Stichting Dorpshuis Azewijn en Stichting Dorpsraad Azewijn georganiseerde informatieavond op 18 juni 2019 is goed bezocht. op deze avond werden de schetsplannen voor het dorpshart en de kerk gepresenteerd aan de inwoners van Azewijn.

Klik hier voor het verslag en de conclusie van deze avond. Hieronder vindt u nog enkele afbeeldingen van de schetsplannen.

Eén gedachte op “Verslag en conclusie na info-avond 18 juni 2019 dorpshart en kerk

  1. 704200006203dorp

    Op de eerste plaats wil ik de werkgroep CERC complimenteren met het inzichtelijk maken van de voortgang CERC. Nu ik de info zie gaat mijn voorkeur naar plan drie. Hier sta ik volledig achter omdat ik het zo heb aangegeven bij de start . Het zal zeker nog veel inspanning kosten om dit plan door te voeren . Omdat alle kern gedachten in het plan blijven en de geschiedenis niet ondergeschoffeld gaat worden spreekt het me aan . Graag blijf ik op de hoogte . Vriendelijke groeten van Christien Gerrits-Ketelaar Gendringseweg 12 Azewijn

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.