Heeft u suggesties?

Heeft u suggesties? Vragen? Of wilt u iets mededelen? U kunt nu terrecht op ons “Dorpsplein”! Iedereen kan een bericht plaatsen of een reactie geven! Wij heten u graag welkom!

5 gedachten over “Heeft u suggesties?

 1. Christien gerrits- ketelaar

  Een vraag over de geplaatse veiligheid-slow-poppen op verschillende plekken in Azewijn. Ze zien er gehavend uit en hangen er maar bij. Is er een mogelijkheid deze te vervangen worden door nieuwe exemplaren of andere aanduidingen om mensen tot het aanpassen van snelheid te motiveren. Zoals het nu erbij ligt heeft het geen zin. Als voorbeeld voor het voetbalveld, waar het mijn inziens zaterdags wel zinvol is om de pop op een zichtbare plaats te zetten. Misschien kunnen ouders dat doen terwijl mensen daar staan met elkaar. Het project kijken in de spiegel om verkeersveiligheid onder de aandacht te brengen is toch niet gestopt lijkt me. Zo ook bij de school en aan de laak. Er is een budget toedertijd aan de school toegekend of aan de dorpsraad. Wat is er op tegen dit te gebruiken daar waar de veiligheid voor een ieder belangrijk is.
  gegroet Christien Gerrits

  1. Beheerder

   Beste Christien,
   Dank voor je bericht. Inmiddels is er reeds contact met u geweest. De poppen zijn punt van aandacht voor de dorpsraad. Een eerste actie zal zijn dat de pop t.p.v. het voetbalveld, , welke in de slechtste staat is, verwijderd worden.

   Met vriendelijke groet,
   SDRA

 2. Jos Venus

  Misschien kan daar die pop geplaatst worden die nu in de Brummelhof staat. Die staat zo tussen de struiken dat ie toch niet opvalt.

  1. Beheerder

   Beste Jos,
   Gisteren tijdens de dorpsraadvergadering hebben we besloten dat de pop in de Brummelhof verplaatst wordt naar een beter zichtbare plaats in de Brummelhof. Dit zal op korte termijn gebeuren. Dank voor jouw inbreng.

   Met vriendelijke groet,
   SDRA

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.